Tjenester Haas tilbyr

Ved å ha ett Haas Holdingselskap får du mange tjenester og funksjoner inkludert som du ellers ville betale mye for. Det vi tar ekstra betalt for er svært rimelig i forhold til hva du ellers måtte ha betalt.

Under får du en smakebit på de viktigste tjenestene Haas tilbyr.

[object Object]

Våre tjenester og funksjoner

Eget Holdingselskap
Altinn- og alt papirarbeidet
Kapitalfunn Rapportering
Innskudd til holdingselskap

Aksjebok

Alle selskaper må levere inn en aksjebok, eller som det også heter aksjonærregister melding. Dette kan vi ta oss av. Inkludert kjøp og salg av aksjer du har gjort.

Eget Holdingselskap

Med eget Holdingselskap har du muligheter for svært mange skattefordeler når du investerer. Snakk med oss i dag om hva du kan forvente deg.

Ett år gratis

Alle kunder som signerer seg opp for fem år med et Haas får ett år gratis! Bli en Haas'er i dag

Altinn- og alt papirarbeidet

Altinn, papirarbeidet og all tilknyttet administrasjon kan vi ta oss av. Du slipper bekymringer i forhold til frister og riktig rapportering. La oss ta oss av dette, slik at du kan være trygg på at det blir gjort riktig og til rett tid.

Investeringshjelp

Har du lyst til å gjøre en investering. Vi kan hjelpe deg med å gå igjennom papirene, og hjelpe deg med å skille klinten fra hveten. Prøv oss i dag!

Kapitalfunn Rapportering

Er du heldig finner du en investering som kvalifiserer til Kapitalfunn. Vi tar oss av papirarbeidet, slik at får 22% tilbake på skatten privat

Innskudd til holdingselskap

Som Investor er det ikke uvanlig at kommer en gang hvor du må gjøre et innskudd til firmaet ditt. Vi fikser det som kan virke som komplisert for deg, slik at du enkelt kan overfører pengene til firmaet.

Forenklet er prosessen som følger

1. Du overfører pengene til bankkontoen på firmaet.

2. Du investerer i det du ønsker.

3. I dashboardet registrerer du innskuddet.

4. I dashboardet registrerer du investeringen.

5. Vi fikser papirarbeidet slik at du får mest mulig tilbake på skatten i firmaet og privat.

Regnskaps innlevering

Noe av det verste med å ha eget firma er regnskapet. Vi har standardisert regnskapet for Holdingselskap og kan derfor utføre dette for deg.