Bilde av en Haas'er som teller pengene i sitt holdingselskap :)

Om oss

Vi i Haas er et lite team av utviklere som elsker investeringer, startups og unoterte aksjer. Ja vi elsker krypto, børsen og egentlig alt som har med investeringer å gjøre. Vi mener også at å investere i starutps og andre unoterte prosjekter gir oss en større oppside på lengre sikt enn hva vi får på børsen.

Vi ble lei av å måtte betale i dyre dommer til våre regnskapsførere for at du skulle gjøre papirarbeidet i våre svært enkle og standardiserte holdingselskaper. Samtidig som ikke en av våre regnskapsførere hjalp oss med å bruke skatte insentivs ordninger og lignende uten at de skulle ha en tusenlapp i timen for å gjøre research på det.

Vi mente, og mener, at et holdingselskap er et standardisert selskap som burde være rimelige i drift. Derfor laget vi Haas. Enkel drift av et holdingselskap, samtidig som vi ønsket å hjelpe oss selv (og andre) til å i større grad benytte seg av investeringsinsentivene som staten har laget.

Vi spesialiserer oss på Kapitalfunn for eksempel. Som gir deg som investor 22% tilbake på skatten personlig, om du investerer i en startup. Gjelder også om du investere via et holdingselskap.

Snakk med oss i dag om holdingselskaper, investeringer, skatt eller andre ting som er relevant.

Vennlig hilsen

Haas teamet